easyLOADER 

IT-systemet easyLOADER sikrer nem og hurtig håndtering af de administrative processer i grusgrave.

easyLOADER er udviklet specielt til grusgrave. Idéen er at gøre de administrative arbejdsprocesser så hurtige, smidige og fejlfri som muligt ved at digitalisere det hele. Det er altså slut med gule sedler, rod og kragetæer – og slut med spild af tid og penge. Til gengæld får du en mere effektiv forretning med vækstpotentiale og bedre resultat på bundlinjen.

Vigtige data som kundeoplysninger, sagsnumre, ordrer, varer og vejninger bliver gemt i systemet, så du og dine medarbejdere altid kan få fat på de oplysninger, I har brug for. Det vil sige, at hele fakturagrundlaget ligger klart i systemet, som kan integreres til din virksomheds økonomisystem.

Læs mere om www.easyloader.dk her

 

 


 

Sparer tid både i grusgrav og på kontoret

easyLOADER består af to dele - et hovedsystem og en mobil-app. Hovedsystemet bliver brugt af det administrative personale til at oprette stamdata og trække oplysninger til fakturering. Desuden giver det indbyggede statistikværktøj ledelsen et godt overblik over driften. Mobil-appen bliver installeret på tablets eller mobiltelefoner i maskinerne i grusgraven ligesom der også bliver sat en printer ind i maskinerne til print af modtagelseskvitteringer etc. Systemet indeholder alle de funktioner, I har brug for i grusgraven og på kontoret:

  • Grusgrav-data
  • Kundedata
  • Sagsnumre
  • Ordreseddel
  • Vejninger
  • Statistik

Læs mere om www.easyloader.dk her